Ako viete, trénujem s deťmi gymnastiku v Devíne a Devínskej Novej Vsi. Snažím sa im zabezpečiť čo najkvalitnejší tréning, no podmienky nie sú ideálne. Tento rok sa mi konečne podarilo prenajať telocvičňu, ktorá nám po gymnastickej stránke vyhovuje (máme rebriny, zrkadlo, baletné tyče), no chýba nám koberec. Moje dievčatá sú silné športovkyne :), takže zvládajú aj tvrdú podlahu, no namiesto obitých kolien by som ich radšej videla bez strachu z pádov skúšať nové akrobatické prvky.


Bez nálepky „športový klub“ nemám dostatok financií na kúpu gymnastického koberca, a preto som založila crowdfundingový projekt, cez ktorý by som Vás chcela poprosiť o podporu. Stačí kliknúť na tento link https://www.startovac.cz/projekty/koberec-pre-gymnastky/ a pripsieť akoukoľvek sumou. Od istej čiastky ponúkam ako odmenu individuálne tréningy, profi fotenie, ale aj účasť na letnom sústredení.

Každé euro nám pomôže, takisto aj každé zdieľanie na Facebooku / inej sociálnej sieti alebo preposlaný e-mail známym. Verím, že spoločne dosiahneme stanovený cieľ a budeme môcť cvičiť, ako sa patrí!

ĎAKUJEME! 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *